wat vinden onze klanten

"Al sinds 2004 een zeer prettige samenwerking met NL Stijl"

Robert Koning
BlooMEDical Benelux nv

domeinnaam

Bij NL Stijl kunt u uw domeinnaam registreren en/of hostingpakket aanvragen. Wij bieden u 4 pakket-opties voor een vaste jaarprijs. Klik hier als uw wilt controleren of uw domeinnaam nog beschikbaar is voor registratie, of neem contact met ons op voor meer informatie.

meer domeinnamen & hosting

Diensten

mobile website

NL Stijl webdesign Eindhoven speelt in op de toekomst, ook voor de ontwikkeling van uw mobile website kunt u bij ons terecht. Om te beginnen is het goed om te weten dat al onze websites 'mobile compatible' worden ontwikkeld. Dat betekent dat uw website ook op een mobiele browser wordt weergegeven zoals het bedoeld is. Maar compatible betekent niet altijd dat het gebruiksgemak op een mobiele telefoon optimaal is.


Daarom bieden wij de mogelijkheid om een mobile versie van uw website te ontwikkelen, waar de mobiele gebruiker automatisch naar wordt doorgestuurd als uw website wordt bezocht op een Iphone, Samsung of andere mobiele telefoon. Een mobile website kenmerkt zich vaak door een beperkte breedte, waardoor alle elementen van uw website, zoals menu buttons, tekst en plaatjes op de juiste grootte worden weergegeven.


De hoeveelheid werk die gemoeid gaat met de ontwikkeling van een mobile website is afhankelijk van een aantal factoren, zoals onder andere het aantal pagina's en de al dan niet aanwezigheid van techniek die nodig is om de website te laten functioneren. Voor een vrijblijvende prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen. Bekijk ook wat een responsive website inhoudt en of dit wellicht interessant voor u is.

Overzicht diensten