contactgegevens

NL Stijl
Torenallee 28 34
5617 BD Eindhoven

T: 040 237 50 06
F: 087 784 02 36

mail@nlstijl.nl

content management

Vele van onze websites maken gebruik van een content management systeem. Hiermee kunt u zelf eenvoudig uw website beheren. Aangezien we maatwerk leveren bent u bij het koppelen van een CMS niet gebonden aan een standaard webdesign.

wat vinden onze klanten

"Prettige samenwerking en een plezierig contact met enthousiaste vakmensen"

Prof.Dr.Ir.Kasper Boon
Coursitel

Organisatie

wie is nl stijl

NL Stijl combineert het beste van nieuwe én traditionele media. We benutten alle mogelijkheden, maar houden niet van interessantdoenerij. We zijn creatief, vindingrijk en fantasierijk. Trendwatchers met een wijde blik, maar wel met oog op de klant. Bevlogen, innovatief en humorvol, maar toch met beide benen op de grond.


Techniek en design staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn doelgericht en hebben verstand van zaken. Ùw zaken. Communicatie is helder. Internetproducties snijden hout. Vormgeving is stijl- en sfeervol. Maatwerk dat bij u past.


Door klantgericht te werken en een goede nazorg te bieden, kan NL Stijl garanderen dat u datgene krijgt dat voldoet aan uw vraag en uw verwachting overtreft. Alleen op die manier kan NL Stijl de betrouwbare partner zijn waarop de klant recht heeft.

Overzicht organisatie