wat vinden onze klanten

"Al sinds 2004 een zeer prettige samenwerking met NL Stijl"

Robert Koning
BlooMEDical Benelux nv

domeinnaam

Bij NL Stijl kunt u uw domeinnaam registreren en/of hostingpakket aanvragen. Wij bieden u 4 pakket-opties voor een vaste jaarprijs. Klik hier als uw wilt controleren of uw domeinnaam nog beschikbaar is voor registratie, of neem contact met ons op voor meer informatie.

meer domeinnamen & hosting

Diensten

responsive website

Naast de mobile website hebben we inmiddels de nodige ervaring in het ontwikkelen van een responsive website. Het webdesign van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Dus altijd een optimale indeling op computer, tablet en smartphone.


Een ander voordeel van een responsive website is dat er, in tegenstelling tot een mobile website, maar 1 versie van uw website is. Indien u met een CMS systeem uw eigen website beheert, dient u er daarom rekening mee te houden dat alle foto's een variable grootte nodig hebben, om het responsive design te behouden.


Wij werken veel met onder andere WordPress, Joomla, Magento en Typesetter bij de totstandkoming van de responsive website met CMS, omdat er tegenwoordig zeer professionele templates beschikbaar zijn voor deze platforms. Wij kunnen u helpen bepalen welk van deze systemen het meest geschikt voor u is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Overzicht diensten