contactgegevens

NL Stijl
Torenallee 28 34
5617 BD Eindhoven

T: 040 237 50 06
F: 087 784 02 36

mail@nlstijl.nl

nl spotlight

In opdracht van BlooMEDical Benelux ontwikkelde NL Stijl deze responsive website, ter promotie van Soprano Lasers.

webdesign eindhoven

U kunt de website bekijken op www.sopranolasers.nl.

huisstijl

Een belangrijk onderdeel van de huisstijl is het design van uw website. Webdesign is een verlengstuk van uw huisstijl en in deze tijd van digitalisering inmiddels net zo belangrijk als print media. U bent van harte welkom op ons kantoor in Eindhoven voor een impressie van gerealiseerde projecten.

Websites

webdesign eindhoven

NL Stijl heeft ruim 10 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, webshops en internetconcepten. We zijn gevestigd in Eindhoven, maar onze klantenkring bevindt zich in het gehele land, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Wij maken gebruik van resultaat gerichte technieken op het gebied van zoekmachinemarketing. Bij webdesign legt u in eerste instantie de link met de vormgeving van websites, maar ook voor het technische gedeelte kunt u bij ons terecht. In vele gevallen worden deze 2 disciplines niet door dezelfde persoon uitgevoerd. Bij NL Stijl webdesign Eindhoven draagt de vormgever naast het webdesign voor een groot gedeelte bij aan de verdere technische ontwikkeling van de website. En dat betekent kracht, omdat we al tijdens de ontwerpfase de juiste balans kunnen inschatten tussen design en techniek.


cross browser websites

Een browser is het programma dat u gebruikt om het internet te bezoeken. De meest bekende en meest gebruikte webbrowsers zijn Firefox, Internet Explorer, Safari en Chrome. Waar vaak niet bij wordt stilgestaan is dat iedere browser een eigen manier heeft ontwikkeld om het webdesign van een website te interpreteren en weer te geven. Bij NL Stijl webdesign Eindhoven ontwikkelen we cross browser websites, wat wil zeggen dat uw website op de meest gebruikte webbrowsers foutloos wordt weergegeven. Door de opkomst van de smartphone wordt tegenwoordig vaak een aparte mobile versie van een website ontwikkeld. Ook voor een mobile website bent u bij ons aan het juiste adres.


statische of dynamische website

Bij NL Stijl te Eindhoven ontwikkelen we de meest uiteenlopende websites en webshops voor verschillende bedrijven. Tot onze klantenkring rekenen we zowel grote als kleine organisaties, waardoor we in de loop der jaren heel wat ervaring hebben opgedaan in het bedenken van een pasklare oplossing voor uw behoeften. We zijn gespecialiseerd in webdesign en het ontwikkelen van content management systemen, waarmee u op eenvoudige wijze uw eigen website inhoud kunt beheren. Dan kunt u denken aan het zelf beheren van uw menu-indeling en pagina's voorzien van onder andere teksten, beeldmateriaal, videos en links. Of misschien wilt u uw producten online verkopen in een webshop, compleet met onder andere voorraadbeheer en betalingsmogelijkheid. We spreken in dit geval van een dynamische website, omdat u ervoor kunt zorgen dat de inhoud op uw website regelmatig verandert. Maar ook voor de klant die minder veeleisend is en prima uit de voeten kan met een website zonder content management systeem, kunt u bij NL Stijl webdesign Eindhoven terecht. In dit geval spreken we van een statische website of digitale folder. Klanten hebben in het verleden vaak genoeg een statische website laten maken om kosten te besparen, om later alsnog een CMS te laten koppelen. Ook dit behoort in vele gevallen tot de mogelijkheden.


cms zonder database

Een van de verschillen tussen een statische en dynamische website is dat bij een statische website de inhoud op de webpagina staat, bij een dynamische website wordt in de meeste gevallen een databasekoppeling gemaakt die de content op de pagina uitleest. U kunt zich voorstellen dat een dynamische website daarom over het algemeen kostbaarder in aanschaf is, simpelweg omdat er meer setupkosten zijn. Om die reden kunt u bij NL Stijl webdesign Eindhoven ook een content management systeem zonder database systeem laten koppelen en configureren. Voordeel hiervan is dat uw hostingpakket geen databaseondersteuning hoeft te bieden. De keuze voor een dergeijk content management systeem heeft in principe geen beperkingen voor het webdesign. Waar u wel rekening mee dient te houden is dat het CMS minder geschikt is voor grote websites, of websites waarbij de pagina-indeling zeer regelematig wijzigt. Wij kunnen op basis van uw wensen de juiste inschatting maken welke oplossing de beste voor u is, dus kom gerust eens langs op onze lokatie in Eindhoven of neem vrijblijvend contact op.

Overzicht diensten