huisstijl

Een belangrijk onderdeel van de huisstijl is het design van uw website. Webdesign is een verlengstuk van uw huisstijl en in deze tijd van digitalisering inmiddels net zo belangrijk als print media. U bent van harte welkom op ons kantoor in Eindhoven voor een impressie van gerealiseerde projecten.

contactgegevens

NL Stijl
Torenallee 28 34
5617 BD Eindhoven

T: 040 237 50 06
F: 087 784 02 36

mail@nlstijl.nl

Diensten

webshop beginnen

Het aantal online verkopen stijgt ieder jaar, steeds meer bedrijven besluiten hun producten via een webshop of webwinkel te verkopen. Bij NL Stijl webdesign Eindhoven ontwikkelen we maatwerk webshops die volledig zijn ingericht naar uw behoeften. Maar ook voor open source webshops, zoals onder andere Magento, Joomla (Virtuemart) en WordPress kunt u bij ons terecht.


webshop maken

Voordat we een webshop maken inventariseren we uw behoeften en leggen we uit wat de mogelijkheden zijn. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de keuze tussen een maatwerk webdesign of een template design. Maar ook de betalingsmogelijkheden, zoals iDeal, creditcard en Paypal zijn bepalend voor het maken van een goede prijsindicatie. Startende bedrijven kiezen bij NL Stijl webdesign Eindhoven regelmatig voor een webshop waarbij de betaling buiten de website wordt afgehandeld. De voornaamste reden voor deze keuze is kostenbesparing, het scheelt setupkosten en u hoeft geen abonnement bij uw bank af te sluiten. Op het moment dat het aantal bestellingen te groot wordt voor handmatige verwerking kan altijd een online betalingsmogelijheid worden toegevoegd.


open source webshop

Bij open source maken we gebruik van bestaande webshopsoftware om uw website te maken. Het voordeel van een open source systeem is dat de beheeromgeving in vele gevallen alle opties biedt die u nodig heeft. Eventuele uitbreidingen zijn met behulp van plugins vrij eenvoudig te realiseren. Bij open source oplossingen zijn design templates beschikbaar die gratis of tegen een kleine vergoeding voor uw website kunnen worden gebruikt. Het voordeel van het kiezen voor een template design is dat het scheelt in de setupkosten, een nadeel is dat populaire templates door vele andere bedrijven worden gebruikt. Uw design is dus niet uniek op het internet. Voor ene klant geen probleem, een andere klant wil uniciteit. Bij NL Stijl webdesign Eindhoven koppelen we ook maatwerk design aan open source webshopsoftware. Er is dus altijd wel een manier om aan uw wensen te voldoen!

Overzicht diensten